Ans Missionshus · Missionshuset

Missionshuset

Ans Missionshus blev bygget i 1959 af lokale kræfter i sognet, og huset ejes i dag af Indre Mission i Ans. Huset er løbende renoveret, og der er bl.a. blevet bygget en ny indgang med rampe, så det er muligt for alle at få adgang til huset. I stueetagen holdes der hver uge møde for børn og voksne, i kælderen har spejderne deres lokaler, og på første sal er der indrettet ungdomslokale.

 

I sommeren 2014 Blev der gennemført en større renovering og tilbygning af køkken.

 

 

 

 

Siden sommerferien har håndværkere og frivillige bidraget til en gennemgribende renovering og udvidelse af missionshuset i Ans. Fredag den 24. oktober blev det renoverede hus indviet. 

 

En tilbygning med nyt industrikøkken og nye vinduer bl.a. på facaden er de tydelige tegn udadtil, og indenfor er stueetagen totalrenoveret fra gulv til loft.

 

Huset er blevet meget mere moderne og indbydende og funktionelt har det også fået et løft. Der er bl.a. etableret handicaptoilet, nyt AV-udstyr, lyddør mellem store og lille sal, og endelig er køkkenet moderniseret og udvidet, så der ikke længere skal vaskes op i hånden.

 

Med den nye tilbygning er køkkenet blevet udvidet, sådan at der nu er direkte adgang fra køkken til den store sal. Samtidig udgør tilbygningen en overdækning af husets "bagtrappe" og kældertrappe, så alle nu kan komme tørskoede rundt i huset. 

Se billeder fra indvielsen 

 

Bibelord fra JesusNet

 
Previous
GFK 2021 den 4. september

11.06.2021

GFK 2021 den 4. september

Tilmeldingen til Gospel-kids Festival i København er i gang. En alletiders oplevelse for sangglade børn i 1.-7. klasse. læs mere

Indre Missions andagter samlet et sted

01.06.2021

Indre Missions andagter samlet et sted

Hent den nye app ”Ord til eftertanke”, og find dagligt nye andagter. læs mere

Podcast og video om tro

08.03.2021

Podcast og video om tro

Få et spændende udvalg af podcast og videoer om tro til brug i fælleskabet eller af dig selv. læs mere

Next
    • Ans IM
    • Ans Missionshus
    • Søndermarksgade 12
    • 8643 Ans By