Ans Missionshus · Missionshuset

Missionshuset

Ans Missionshus blev bygget i 1959 af lokale kræfter i sognet, og huset ejes i dag af Indre Mission i Ans. Huset er løbende renoveret, og der er bl.a. blevet bygget en ny indgang med rampe, så det er muligt for alle at få adgang til huset. I stueetagen holdes der hver uge møde for børn og voksne, i kælderen har spejderne deres lokaler, og på første sal er der indrettet ungdomslokale.

 

I sommeren 2014 Blev der gennemført en større renovering og tilbygning af køkken.

 

 

 

 

Siden sommerferien har håndværkere og frivillige bidraget til en gennemgribende renovering og udvidelse af missionshuset i Ans. Fredag den 24. oktober blev det renoverede hus indviet. 

 

En tilbygning med nyt industrikøkken og nye vinduer bl.a. på facaden er de tydelige tegn udadtil, og indenfor er stueetagen totalrenoveret fra gulv til loft.

 

Huset er blevet meget mere moderne og indbydende og funktionelt har det også fået et løft. Der er bl.a. etableret handicaptoilet, nyt AV-udstyr, lyddør mellem store og lille sal, og endelig er køkkenet moderniseret og udvidet, så der ikke længere skal vaskes op i hånden.

 

Med den nye tilbygning er køkkenet blevet udvidet, sådan at der nu er direkte adgang fra køkken til den store sal. Samtidig udgør tilbygningen en overdækning af husets "bagtrappe" og kældertrappe, så alle nu kan komme tørskoede rundt i huset. 

Se billeder fra indvielsen 

 

Bibelord fra JesusNet

 
Previous
Ses vi i løbet af sommeren?

13.06.2022

Ses vi i løbet af sommeren?

IM's bibelcampinger er ferie med Jesus i fokus og spændende aktiviteter for alle aldre. Se hvor og hvornår på bibelcamp.dk. læs mere

Find svar på Jesusnet.dk

13.06.2022

Find svar på Jesusnet.dk

Kan og ved Gud alt? Var Jesus vegetar? Hvad siger Bibelen om engle? Jesusnet.dk giver svar på disse og mange andre spørgsmål. læs mere

Rådgivning om følelser, krop og sex

12.06.2022

Rådgivning om følelser, krop og sex

På adamogeva.dk finder du svar i temaer og arkiv og kan stille et spørgsmål til brevkassen. læs mere

Next
    • Ans IM
    • Ans Missionshus
    • Søndermarksgade 12
    • 8643 Ans By